Jag åker till Göteborg och fotar!

Känner ni igen mönstret? Efter veckor om inte månader av rutin så kliar det inombords av förändring. Det är iallafall vad som händer mig lite då och då. Därför bestämde jag mig här om veckan för att åka ner till Göteborg. För vad är inte lite förändring i livet?

Den här gången skulle jag bo hos min kompis Fanny som jag lärde känna för massvis med år sedan. Vi brukar träffa varandra några gånger per år. Dricka vin, prata om livet och fantisera vad som komma skall. Sjävklart inom rimliga ramar.

Denna gång hade jag dock med mig en present till Fanny, nämligen en cbd olja i väskan. För dig som vill prova på CBD olja kan du köpa det här Hon har länge utryckt hur hon känner sig stressad och hur sömnen blivit allt sämre. Det var faktiskt en vän till mig som tipsade mig för en vändas massa år sedan. För mig har det fungerat, så kanske kan det fungera för henne.

Det känns kul att kunna få ge andra en möjlighet att få livet lite lättare, det var tanken iallafall!

Framme i Göteborg

Efter en bekymmersfri tågresa stegar jag ut på Göteborgs Centralstation och en glad Fanny möter mig vid tåget. Vi kramar varandra och hoppar snabbt in i samtal med varandra. Här ska pratas om allt mellan himmel och jord, sist vi sågs var allt för länge sedan.

Medan vi pratar börjar vi röra oss mot hennes lägenhet, en tjugominuters promenad från centralstationen. Även om det tog lite längre än planerat, dels för att jag vill fotografera här och där. Men även för att vi gärna tar oss tiden att gå långsamt om nöden ej kräver något snabbare.

Middag & Vin

Varje gång vi träffar varandra brukar vi slå på stora trumman, denna gång var inget undantag. Efter en visit på bolaget besökte vi en jättetrevlig butik med massa schyssta råvaror. Jag minns inte exakt vad affären hette men det låg i närheten av järntorget. Sen var det bara att släpa hem vår fångst och börja laga mat…men först ett glas vin!

Tänk att en sådan simpel sak kan tillföra så mycket glädje. Ingen av oss dricker längre för att bli märkbart berusade men vi är båda vinfantaster av rang. För 3 år sedan åkte vi ner till Frankrike en hel vecka för att njuta av kulturen som finns där. Om något år planerar vi att åka till Italien för att se hur det är där. Italien har dessutom otroligt fina landskap. Perfekt för min fotografering!

Maten blev en succé och vi satt långt in på småtimmarna och pratade om det mesta som kan pratas om och lite till. Jag tror vi släckte ner långt efter 2 på natten, men oj vad roligt vi hade det.