Bloggen

Detta är en hemsida som kommer drivas som en blogg. Det kan låta konstigt men låt mig förklara. Utseendemässigt kommer det vara en hemsida med startsida och riktiga menyer och där kommer ni kunna hitta olika ämnen som kommer skrivas som kortare blogginlägg, med nya inlägg nästan varje dag. Min ursprungliga plan är att skriva ett inlägg som handlar om 5 nya resmål varje måndag. På tisdagar kommer inlägg om utrustning som finns samt vilka du ska ta med på semestern, att läggas ut.

På onsdagen kommer du kunna läsa inlägg som handlar om tips och tricks och A och O inom fotograferingen. På torsdagar kommer du få nya boktips där jag listar olika böcker som är bra för nybörjare och även för de som vill fortsätta. Det finns som sagt många böcker och tidningar för den som verkligen vill läsa på och lära sig mer. Därför kommer ni kunna förvänta er en ny bok och ny tidning varje torsdag.

Övrigt

Denna planering för min hemsida/blogg kommer innebära att jag får 3 dagar ledigt. Då jag i dag jobbar som frilansare kan jag bestämma över mina egna tider. Trots att denna hemsida är något som jag gör på fritiden, kräver det mycket av min tid. Därför behöver jag tid för att återhämta mig och resa runt för att fotografera för att kunna dela med mig av nya tips. Ni får ha överseende om jag inte alltid kommer kunna hålla mig till min plan. Livet bakom bloggen kräver ibland min uppmärksamhet mer.